top of page

Program Pozdrav življenju vodi

Metka Zupančič

Od nekdaj sem čutila, da svet lahko nudi nekaj več kot to, kar zaznavamo s čutili. Da je življenje mnogo bolj pristno in resnično, če se kdaj ustaviš, zapreš oči in se zazreš v svojo notranjost. Najlepše stvari so tiste, ki se jih lahko dotakneš le s srcem. Kadar zmoreš svoja srečanja z lepoto prenesti v svet, “kadar počneš stvari iz svoje duše, čutiš v sebi tok reke, neizmerno radost." Rumi.

Moja vizija

Program Pozdrav življenju sem ustanovila z namenom, da bi svoje znanje, izkušnje in spoznanja, ki sem jih prejela skozi prakso joge in življenje, delila z drugimi.  Kot mamo dveh otrok, me je v veliki meri izoblikoval čas nosečnosti in me iz dneva v dan oblikuje vloga materinstva. Svoje izkušnje želim deliti z drugimi mladimi mamami oziroma starši. Za bolj lahkotno, ljubeče in povezano sobivanje že od samega začetka življenja dalje. Za lepši svet.

Kdo sem

  • Po znanju certificirana učiteljica joge (RJU 600 ur, Parinama šola joge), joge za nosečnice, poporodne joge in joge za dojenčke (Birthlight certifikat), joge za otroke in najstnike (Yoga&Kids certifikat).

  • Po srcu mama dveh sinov, ki sta že od malih nog jogirala z mano in Zemlji prihranila na kupe plenic.

  • Po duši umetnica, ki radostno odkriva čudesa življenja v vseh čudovitih odtenkih in oblikah.

  • V svojem bistvu popotnica k Sebi, najbolj izpolnjena, kadar sem v pristnem stiku s sabo, s soljudmi in z naravo.

IMG_3771.JPG
bottom of page