top of page
DSC_0038.JPG

Pozdravljeno življenje!

Najbolj pristno se življenje razodeva ob rojstvu novega bitja. Ženska se v času nosečnosti spreminja na fizičnem, čustvenem in duhovnem nivoju, pripravlja se na porod in sprejem otroka v svoje življenje. V njej se rojeva mati.  Spremembe, ki jih prinaša vloga matere, so popolnoma naravne, a hkrati lahko tudi obremenjujoče. Joga bodoči materi pomaga pri vzdrževanju ravnovesja na različnih nivojih bivanja.

Joga za nosečnice

76.JPG

Poleg nežnih vaj za sprostitev mišičnih napetosti se bodoča mamica nauči vaj za krepitev mišičnih skupin, ki prispevajo k stabilizaciji medeničnega obroča. Po jogi se bodoča mamica počuti bolj svobodno in lahkotno v svojem telesu.

Za bolj lahkotno in umirjeno nosečnost

Usmeritev pozornosti na dihanje privede do umiritve uma, ki prežene strahove v trenutkih neravnovesja. 

Na tečaju joge se nosečnice spoznajo z različnimi gibalnimi, dihalnimi in sprostitvenimi tehnikami, ki lahko pripomorejo k lažjemu porodu.

B (4).JPG
joganosecka_brez.png

Jogijska vadba je primerna za nosečnice po dopolnjenem 3. mesecu, če bodoča mamica nima zdravstvenih težav. Jogo lahko na prilagojen način vadi vse do poroda.

DSC_0166.JPG

"Draga bodoča mamica, zaupaj svojemu ženskemu telesu, za katerega sta nosečnost in porod naravna. Podpira te materinska energija vseh žensk, ki so kadarkoli rodile."

bottom of page